Att skydda individens integritet på Internet är avgörande för framtiden för internetbaserade affärer och utvecklingen mot en sann internetekonomi. Vi har skapat denna sekretesspolicy för att visa vårt fasta engagemang för individens rätt till dataskydd och integritet. Denna sekretesspolicy beskriver hur vi hanterar information som kan användas för att direkt eller indirekt identifiera en individ (”Personuppgifter”).

Vem är personuppgiftsansvarig?

WEBBPLATSER

The responsible data controller for Phoenix Business, Inc. and associated websites (phoenixteam.com) is Phoenix Business, Inc. 5021 Midnight Pass Rd. Sarasota, FL 34242 (Phoenix) and its data protection officer can be reached at privacy@phoenixteam.com

REGISTRERINGAR

Där ett registreringsformulär presenteras på denna webbplats kan den personuppgiftsansvarige variera beroende på det faktiska erbjudandet eller syftet med datainsamlingen, men det visas i alla fall på det individuella registreringsformulärets sekretesspolicy.

PHOENIX VAROR OCH TJÄNSTER

När ett avtal ingås med Phoenix för en vara eller tjänst som tillhandahålls av Phoenix, kan Phoenix använda dina personuppgifter, såsom ditt namn, e-postadress och postadress, telefonnummer, finansiell information (såsom kreditkortsinformation, bankuppgifter och fakturainformation), för att slutföra transaktioner. Respektive personuppgiftsansvarig identifieras sedan som det land där transaktionen genomförs och listan över enskilda landuppgiftsansvariga finns nedan.

USA och alla andra länder som inte är listade på annat sätt:

Phoenix Business Inc.

5021 Midnight Pass Rd.

Sarasota, FL 34242

USA

Vilka personuppgifter samlar Phoenix in?

Phoenix samlar in viss information om dig i samband med din yrkesverksamhet, bestående av ditt namn, dina (professionella) e-postadresser och (professionella) telefonnummer, ditt företagsnamn och din företagsadress. När du besöker denna Phoenix-webbplats lagrar Phoenix viss information om din webbläsare, operativsystemet och din IP-adress.

Varför behöver Phoenix dina personuppgifter?

Phoenix kräver dina personuppgifter för att:

  • ge dig tillgång till denna webbplats;
  • att leverera de beställda varorna eller tjänsterna;
  • följa lagstadgade skyldigheter, inklusive kontroller som krävs enligt tillämpliga exportlagar.

Även om tillhandahållandet av personuppgifter är frivilligt, utan dina personuppgifter, kan Phoenix inte leverera de beställda varorna eller tjänsterna.

Observera att du kan använda denna webbplats, köpa lösningar och kontakta Phoenix Partners även utan att ge ett samtycke till Phoenixs marknadsföringsverksamhet.

Hur länge kommer Phoenix att lagra mina personuppgifter?

Phoenix kommer endast att lagra dina personuppgifter så länge som det krävs:

  • att göra köpta lösningar tillgängliga för dig;
  • för Phoenix att uppfylla sina lagstadgade skyldigheter som följer av tillämpliga exportlagar:
  • att förse dig med lösningar, tjänster eller support tills du invänder mot sådan användning av Phoenix om Phoenixs användning av dina personuppgifter är baserad på Phoenixs berättigade affärsintresse, vilket ytterligare anges i denna sekretesspolicy;
  • för att göra det möjligt för Phoenix Partners att kontakta dig som svar på dina förfrågningar eller tills du återkallar ditt samtycke som beviljats i denna integritetspolicy om Phoenix behandlar dina personuppgifter baserat på ditt samtycke;
  • enligt tillämplig tvingande lag för att behålla dina personuppgifter längre eller där dina personuppgifter krävs för att Phoenix ska kunna hävda eller försvara sig mot rättsliga anspråk, kommer Phoenix att behålla dina personuppgifter till slutet av den relevanta lagringsperioden eller tills anspråken i fråga har reglerats .

Vilka är mottagarna av dina personuppgifter och var kommer de att behandlas?

Dina personuppgifter kommer att vidarebefordras till följande kategorier av tredje parter för att behandla dina personuppgifter:

  • företag inom Phoenix Business, Inc.-gruppen av företag
  • ställföreträdare, t.ex. tredjepartstjänstemän för konsulttjänster och andra ytterligare relaterade tjänster
  • other service providers, e.g. for the provision of the website or newsletter dispatch As part of a global group of companies operating internationally, Phoenix has affiliates (the “Phoenix Group”) and third-party service providers outside of the European Economic Area (the “EEA”) and will transfer your Personal Data to countries outside of the EEA. If these transfers are to a country for which the EU Commission has not issued an adequacy decision, Phoenix uses the EU standard contractual clauses to contractually require that your Personal Data receives a level of data protection consistent with the EEA. You can obtain a copy (redacted to remove commercial or irrelevant) of such standard contractual clauses by sending a request to privacy@phoenixteam.com. You can also obtain more information from the European Commission on the international dimension of data protection here: European Commission

Vilka är dina dataskyddsrättigheter?

DU KAN BEGÄRA FRÅN PHOENIX:

Tillgång när som helst till information om vilka personuppgifter Phoenix behandlar om dig och rättelse eller radering av sådana personuppgifter. Observera dock att Phoenix kan eller kommer att radera dina personuppgifter endast om det inte finns någon lagstadgad skyldighet eller rådande rätt för Phoenix att behålla dem. Vänligen notera vidare att om du begär att Phoenix raderar dina personuppgifter, kommer du inte att kunna fortsätta använda någon Phoenix-tjänst som kräver att Phoenix använder dina personuppgifter.

If Phoenix uses your Personal Data based on your consent or to perform a contract with you, you can further request from Phoenix a copy of the Personal Data that you have provided to Phoenix. In this case, please contact privacy@phoenixteam.com and specify the information or processing activities to which your request relates, the format in which you would like to receive this information, and whether the Personal Data should be sent to you or another recipient. Phoenix will carefully consider your request and discuss with you how it can best fulfill it.

Dessutom kan du begära från Phoenix att Phoenix begränsar dina personuppgifter från all vidare behandling i någon av följande händelser: (i) du uppger att de personuppgifter Phoenix har om dig är felaktiga, med förbehåll för den tid Phoenix behöver för att kontrollera riktigheten av relevanta personuppgifter, (ii) det inte finns någon laglig grund för att Phoenix ska behandla dina personuppgifter och du kräver att Phoenix begränsar dina personuppgifter från vidare behandling, (iii) Phoenix kräver inte längre dina personuppgifter men du uppger att du kräver Phoenix att behålla sådana uppgifter för att göra anspråk på eller utöva lagliga rättigheter eller för att försvara sig mot anspråk från tredje part, eller (iv) om du motsätter dig behandlingen av dina personuppgifter av Phoenix baserat på Phoenixs berättigade intresse (såsom beskrivs närmare nedan), med förbehåll för den tid som krävs för Phoenix att avgöra om det har ett rådande intresse eller rättslig skyldighet att behandla dina personuppgifter.

FÖR PERSONER INOM STATEN KALIFORNIEN HAR DU I STÄLLET RÄTTIGHETEN:

  • För att begära från Phoenix tillgång till dina personuppgifter som Phoenix samlar in, använder, avslöjar eller säljer (om tillämpligt) om dig;
  • Att begära att Phoenix raderar personuppgifter om dig;
  • Till icke-diskriminerande behandling för utövande av någon av dina dataskyddsrättigheter till icke-diskriminerande behandling för utövande av någon av dina dataskyddsrättigheter
  • Vid begäran från Phoenix om åtkomst till dina personuppgifter, för att sådan information ska vara portabel, om möjligt, i ett lättanvänt format som gör att du kan överföra denna information till en annan mottagare utan hinder; och
  • Att välja bort försäljning av personuppgifter. I enlighet med avslöjandekraven enligt California Consumer Privacy Act (“CCPA”) är Phoenix befriad från att lämna ett meddelande om att välja bort eftersom det inte säljer och kommer inte att sälja dina personuppgifter.

Observera dock att Phoenix kan eller kommer att radera dina personuppgifter endast om det inte finns någon lagstadgad skyldighet eller rådande rätt för Phoenix att behålla dem. Vänligen notera vidare att om du begär att Phoenix raderar dina personuppgifter, kommer du inte att kunna fortsätta använda någon Phoenix-tjänst som kräver att Phoenix använder dina personuppgifter.

Hur kan du utöva dina dataskyddsrättigheter?

Please direct any requests to exercise your rights to security@phoenixteam.com. You can also designate another person to submit requests to exercise your data protection rights to Phoenix. You can give authorization to such person by granting them a limited power of attorney to exercise your data protection rights on your behalf.

Hur kommer Phoenix att verifiera förfrågningar om att utöva dataskyddsrättigheter?

Phoenix kommer att vidta åtgärder för att säkerställa att den verifierar din identitet till en rimlig grad av säkerhet innan den kommer att behandla den dataskyddsrätt som du vill utöva. När det är möjligt kommer Phoenix att matcha personuppgifter som tillhandahålls av dig när du skickar en begäran om att utöva dina rättigheter med information som redan finns hos Phoenix. Detta kan inkludera matchning av två eller flera datapunkter som du tillhandahåller när du skickar en begäran med två eller flera datapunkter som redan underhålls av oss.

I enlighet med verifieringsprocessen som anges i CCPA kommer Phoenix att kräva en strängare verifieringsprocess för raderingsförfrågningar, eller för personuppgifter som anses vara känsliga eller värdefulla, för att minimera skadan som kan utsättas för dig av obehörig åtkomst eller radering av dina personuppgifter. Om Phoenix måste begära ytterligare information från dig utanför information som redan underhålls av Phoenix, kommer Phoenix endast att använda den i syfte att verifiera din identitet så att du kan utöva dina dataskyddsrättigheter, eller för säkerhets- och bedrägeriförebyggande syften.

Phoenix kommer att avböja att behandla förfrågningar som är uppenbart ogrundade, överdrivna, bedrägliga eller inte på annat sätt krävs enligt lokal lag. Om du anser att Phoenix inte behandlar dina personuppgifter i enlighet med kraven i denna integritetspolicy eller enligt tillämpliga dataskyddslagar inom EES, kan du när som helst lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheten i det EES-land där du bor eller med dataskyddsmyndigheten i det land eller stat där Phoenix har sitt registrerade säte.

Kan jag använda Phoenixs varor och tjänster om jag är minderårig eller barn?

BARN.

Phoenix webbplatser och onlinetjänster riktar sig inte till användare under 16 år eller motsvarande minimiålder i relevant jurisdiktion. Om du är yngre än 16 år kan du inte registrera dig på och använda dessa webbplatser eller onlinetjänster.

US BARNS SEKRETESS.

Phoenix samlar inte medvetet in personuppgifter om barn under 13 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och tror att Phoenix samlat in information om ett barn, vänligen kontakta Phoenix enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy. Phoenix kommer att vidta åtgärder för att radera informationen så snart som möjligt. Med tanke på att Phoenix webbplatser och onlinetjänster inte riktar sig till användare under 16 år och i enlighet med CCPA:s avslöjandekrav, säljer Phoenix inte personuppgifterna för några minderåriga under 16 år.

Behandling baserat på ett lagstadgat tillstånd

Varför behöver Phoenix använda mina personuppgifter och på vilken rättslig grund använder Phoenix dem?

BEHANDLING FÖR ATT UPPFYLLA AVTALSSKYLDIGHET.

Phoenix requires your Personal Data to deliver goods or services you order under a contract Phoenix has with you, to establish a contract for goods or services between you and Phoenix, and to send you invoices for ordered goods or services. Phoenix processes Personal Data to fulfill contractual obligations pursuant to Article 6(1), Subparagraph 1(b) GDPR. If you order goods or services from Phoenix, Phoenix will use the Personal Data that you enter into the order or registration form (usually (a subset of) your name, (email) address, telephone number, company name and address, your job title and role and, if payment is to be made to Phoenix, credit card number or bank details) only to process your order or to provide the requested goods or service. This may include taking the necessary steps prior to entering into the contract, responding to your related inquiries, and providing you with shipping and billing information and to process or provide customer feedback and support. This may also include conversation data that you may trigger via the chat functionalities on Phoenix Digital Commerce (store.sap.com, partner.store.sap.com, www.sapstore.com) or other local Phoenix web presences, contact forms, emails, or telephone. In this Privacy Statement, “goods and services” includes (access to) Phoenix’s web services, offerings, contests, sweepstakes, other content, non-marketing related newsletters, whitepapers, tutorials, trainings and events. If you participate in tutorials or trainings provided by Phoenix, Phoenix may also track your learning progress in order to make this information available to you. Furthermore, we communicate on a regular basis by email with users who subscribe to our services, and we may also communicate by phone to resolve customer complaints or investigate suspicious transactions. We may use your email address to confirm your opening of an account, to send you notice of payments, to send you information about changes to our products and services, and to send notices and other disclosures as required by law. Generally, users cannot opt out of these communications, which are not marketing-related but merely required for the relevant business relationship. With regard to marketing-related types of communication (i.e. emails and phone calls), Phoenix will (i) where legally required only provide you with such information after you have opted in and (ii) provide you the opportunity to opt out if you do not want to receive further marketing-related types of communication from us. You can opt out of these at any time at https://www.phoenixteam.com/unsubscribe

BEHANDLING FÖR ATT SÄKRA EFTERLEVANDE.

Phoenix och dess produkter, teknologier och tjänster omfattas av exportlagarna i olika länder, inklusive, utan begränsning, EU:s och dess medlemsländer och USA:s. Du bekräftar att, i enlighet med tillämpliga exportlagar, handelssanktioner och embargon som utfärdats av dessa länder, är Phoenix skyldig att vidta åtgärder för att förhindra enheter, organisationer och parter som är listade på statligt utfärdade listor över sanktionerade partier från att få tillgång till vissa produkter, teknologier , och tjänster via Phoenixs webbplatser eller andra leveranskanaler som kontrolleras av Phoenix. Detta kan inkludera (i) automatiska kontroller av användarregistreringsdata som anges här och annan information som en användare tillhandahåller om sin identitet mot tillämpliga listor över sanktionerade partier; (ii) regelbunden upprepning av sådana kontroller närhelst en lista över sanktionerade parter uppdateras eller när en användare uppdaterar sin information; (iii) blockering av åtkomst till Phoenixs tjänster och system i händelse av en potentiell matchning; och (iv) kontakta en användare för att bekräfta hans eller hennes identitet i händelse av en potentiell matchning. All sådan användning av dina personuppgifter baseras på tillståndet att behandla personuppgifter för att följa lagstadgade skyldigheter (artikel 6 para. 1 lit. c GDPR) och Phoenix berättigade intresse (artikel 6 para. 1 lit. f GDPR).

BEHANDLING BASERAD PÅ PHOENIX LÄGITIMMA INTRESSE.

  • Bedrägeri och rättsliga anspråk. Om så krävs kommer Phoenix att använda dina personuppgifter i syfte att förhindra eller åtala kriminella aktiviteter såsom bedrägeri och för att hävda eller försvara sig mot rättsliga anspråk.
  • Frågeformulär och enkät. Phoenix kan bjuda in dig att delta i frågeformulär och undersökningar. Dessa frågeformulär och enkäter kommer generellt att utformas på ett sätt så att de kan besvaras utan några data som kan användas för att identifiera dig. Om du ändå anger sådana uppgifter i ett frågeformulär eller enkät kommer Phoenix att använda dessa personuppgifter för att förbättra sina produkter och tjänster.
  • Kontraktsutförande. Om du köper eller avser att köpa varor eller tjänster från Phoenix för en företagskunds räkning eller på annat sätt är den nominerade kontaktpersonen för affärsrelationen mellan en företagskund (en "kundkontakt") och Phoenix, kommer Phoenix att använda dina personuppgifter för detta syfte. Detta inkluderar, för att undvika tvivel, sådana åtgärder som krävs för att upprätta den relevanta affärsrelationen. Om en befintlig kundkontakt informerar Phoenix om att du är hans ersättare, kommer Phoenix, från tidpunkten för ett sådant meddelande, att betrakta dig som den relevanta kundkontakten för respektive kund tills du invänder enligt nedan.
  • Skapande av anonymiserade datamängder. Phoenix kommer att anonymisera personuppgifter som tillhandahålls under denna integritetspolicy för att skapa anonymiserade datamängder, som sedan kommer att användas för att förbättra dess och dess dotterbolags produkter och tjänster.
  • Personligt nyhetsbrev. Om du väljer att ta emot marknadskommunikation såsom nyhetsbrev från Phoenix, kommer Phoenix att samla in och lagra information om hur du interagerar med nyhetsbreven för att hjälpa till att skapa, utveckla, driva, leverera och förbättra vår nyhetsbrevskommunikation med dig. Denna information samlas och används för att hjälpa Phoenix att tillhandahålla mer användbar information och för att förstå vad som är av mest intresse.
  • Inspelningar för kvalitetsförbättringsändamål. I händelse av telefonsamtal eller chattsessioner kommer Phoenix att spela in sådana samtal (efter att ha informerat dig om detta under samtalet och innan inspelningen startar) eller chattsessioner för att förbättra kvaliteten på Phoenixs tjänster.
  • För att hålla dig uppdaterad eller begära feedback. Inom en befintlig affärsrelation mellan dig och Phoenix kan Phoenix informera dig, där det är tillåtet i enlighet med lokala lagar, om sina produkter eller tjänster (inklusive webbseminarier, seminarier eller evenemang) som liknar eller relaterar till sådana produkter och tjänster som du redan har köpt eller används från Phoenix. Dessutom, där du har deltagit i ett webbseminarium, seminarium eller event av Phoenix eller köpt produkter eller tjänster från Phoenix, kan Phoenix kontakta dig för feedback angående förbättringen av det relevanta webinariet, seminariet, eventet, produkten eller tjänsten.

RÄTTEN ATT INvända.

You can at any time object to Phoenix’s use of your Personal Data as set forth in this section by sending an email to privacy@phoenixteam.com – In this case, Phoenix will carefully review your objection and cease further use of the relevant information, subject to Phoenix’s compelling legitimate grounds for continued use of the information, which override your interest in objecting, or if Phoenix requires the information for the establishment, exercise or defense of legal claims.

Behandling baserad på samtycke

I följande fall kommer Phoenix att behandla dina personuppgifter om du i förväg har gett ditt samtycke till den specifika föreslagna behandlingen av dina personuppgifter (artikel 6(1) lit. a GDPR). Om du öppnar denna sekretesspolicy igen efter att du först har gett ett eller flera samtycken, kommer du att se hela integritetspolicyn och inte bara information om de samtycken du har gett.

Nyheter om Phoenixs produkter och tjänster. Med förbehåll för en respektive bestämmelse och ditt samtycke kan Phoenix använda ditt namn, e-postadress och postadress, telefonnummer, tjänstetitel och grundläggande information om din arbetsgivare (namn, adress och bransch) samt en interaktionsprofil baserad på tidigare interaktioner med Phoenix (tidigare köp, deltagande i webbseminarier, seminarier eller evenemang eller användning av (webb)tjänster för att hålla dig uppdaterad om de senaste produktmeddelandena, mjukvaruuppdateringar, mjukvaruuppgraderingar, specialerbjudanden och annan information om Phoenixs programvara och tjänster (inklusive marknadsföringsrelaterade nyhetsbrev) samt evenemang av Phoenix och för att visa relevant innehåll på Phoenix webbplatser. I samband med dessa marknadsföringsrelaterade aktiviteter kan Phoenix tillhandahålla ett hashat användar-ID till tredjepartsdrivna sociala nätverk eller andra webberbjudanden (som Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram eller Google) där denna information sedan matchas mot de sociala nätverkens data eller webberbjudandenens egna databaser för att visa dig mer relevant information.

Skapa användarprofiler. Phoenix erbjuder dig möjligheten att använda sina webberbjudanden inklusive forum, bloggar och nätverk (som Phoenix Community) som är länkade till denna webbplats som kräver att du registrerar dig och skapar en användarprofil. Användarprofiler ger möjlighet att visa personlig information om dig för andra användare, inklusive men inte begränsat till ditt namn, foto, konton i sociala medier, postadress eller e-postadress, eller båda, telefonnummer, personliga intressen, färdigheter och grundläggande information om din företag.

Dessa profiler kan relatera till ett enda webberbjudande från Phoenix eller, om de skapas i Phoenix Cloud Platform Identity Authentication Service, kan de också ge dig tillgång till andra webberbjudanden från Phoenix eller andra enheter inom Phoenix Group, eller båda (oavsett om samtycke som beviljats under avsnittet "Vidarebefordra dina personuppgifter till andra Phoenix-företag." nedan). Det är dock alltid ditt val vilka av dessa ytterligare webberbjudanden du använder och dina personuppgifter skickas först till dem när du först har tillgång till dem. Observera att utan ditt samtycke för Phoenix att skapa sådana användarprofiler kommer Phoenix inte att kunna erbjuda sådana tjänster till dig där ditt samtycke är ett lagstadgat krav på att Phoenix kan tillhandahålla dessa tjänster till dig.

Inom alla webberbjudanden, utöver tillhandahållandet av åtkomst, används din profil för att anpassa interaktion med andra användare (till exempel genom meddelanden eller följfunktioner) och av Phoenix för att främja kvaliteten på kommunikation och samarbete genom sådana erbjudanden och för Phoenix att tillhandahålla gamification-element (gamification är processen att ta något som redan finns, såsom en webbplats, en företagsapplikation eller en onlinegemenskap, och integrera spelmekanik i det för att motivera deltagande, engagemang och lojalitet). I den största utsträckning som stöds av det relevanta webberbjudandet kan du använda funktionaliteten i det relevanta webberbjudandet för att avgöra vilken information du vill dela. Särskilda kategorier av personuppgifter. I samband med registreringen för och tillhandahållandet av tillgång till ett evenemang eller seminarium kan Phoenix be om information om din hälsa i syfte att identifiera och ta hänsyn till individer som har funktionshinder eller särskilda kostbehov under hela evenemanget. All sådan användning av information baseras på det samtycke som du ger nedan.

Observera att om du inte tillhandahåller sådan information om funktionshinder eller särskilda kostbehov, kommer Phoenix inte att kunna vidta några respektive försiktighetsåtgärder. Eventprofilering. Om du registrerar dig för ett evenemang, seminarium eller webbseminarium från Phoenix, kan Phoenix dela grundläggande deltagarinformation (ditt namn, företag och e-postadress) med andra deltagare i samma evenemang, seminarium eller webbseminarium i syfte att kommunicera och utbyta av idéer.

Vidarebefordra dina personuppgifter till andra Phoenix-företag. Phoenix kan komma att överföra dina personuppgifter till andra enheter i Phoenix-gruppen. Den aktuella listan över Phoenix Group-enheter finns här. I sådana fall kommer dessa enheter sedan att använda personuppgifterna för samma ändamål och under samma villkor som beskrivs i detta avsnitt C. ovan. Vidarebefordra dina personuppgifter till andra tredje parter. På din begäran, vilket framgår av ditt samtycke, kommer Phoenix att överföra dina registreringsuppgifter till de företag som anges på registreringssidan. Företagen kommer att använda dina registreringsuppgifter för sitt deltagande i evenemanget och är skyldiga att radera uppgifterna därefter. Om ett företag har för avsikt att använda dina uppgifter för andra ändamål kommer de att kontakta dig för att förklara hur och för vilka andra ändamål de kommer att använda dina registreringsuppgifter.

Revocation of a consent granted hereunder. You may at any time withdraw a consent granted hereunder by unsubscribing at https://www.phoenixteam.com/unsubscribe In case of withdrawal, Phoenix will not process Personal Data subject to this consent any longer unless legally required to do so. In case Phoenix is required to retain your Personal Data for legal reasons your Personal Data will be restricted from further processing and only retained for the term required by law. However, any withdrawal has no effect on past processing of personal data by Phoenix up to the point in time of your withdrawal. Furthermore, if your use of a Phoenix offering requires your prior consent, Phoenix will not be (any longer) able to provide the relevant service (or services, if you revoke the consent for Phoenix to use your profile under the Phoenix Cloud Platform Identity Authentication Service for multiple Phoenix offerings), offer or event to you after your revocation.

Ytterligare landsspecifika bestämmelser

Där Phoenix är föremål för amerikanska integritetskrav gäller även följande:

Spåra inte. Din webbläsare kan tillåta dig att ställa in en "Spåra inte"-inställning. Om inget annat anges, respekterar våra webbplatser inte "Spåra inte"-förfrågningar. Du kan dock välja att inte acceptera cookies genom att ändra de angivna inställningarna i din webbläsare. Cookies är små textfiler som placeras på din dator när du besöker vissa webbplatser på Internet som används för att identifiera din dator. Observera att om du inte accepterar cookies kan det hända att du inte kan använda vissa funktioner och funktioner på vår webbplats. Denna webbplats tillåter inte tredje part att samla in information om dig över tid och över webbplatser.